Wereldwijd dierenmerk Trixie heeft een waar paradijs aan producten voor je hond. Er zijn natuurlijk veel dierenspeeltjes merken, maar die verkopen vrijwel allemaal hetzelfde aan producten. Trixie heeft zijn assortiment verbreedt met inteliggentiespellen, dierenverblijven en trainingshulpmiddelen. Niet alleen producten om mee te spelen, maar ook om je huisdier mee te trainen! Naast dat Trixie gespecialiseerd is in honden, verkopen ze ook accessoires voor katten, vogels, konijnen, knaagdieren en tuindieren.

Trixie’s honden-producten voor in huis

De lezers die een hond hebben weten het uit ervaring. Een hond in huis hebben kan niet zomaar. Je moet een paar kleine aanpassingen in huis doen om je huis en je hond te beschermen. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt een hond op bed verkoopt Trixie rekjes waarmee je kamers of trappen kunt afschermen. Dit voorkomt haren in bed, en je hond is veilig!

Hondenkleding voor in de kou

Als het winter wordt trekken wij onze warme en waterdichte kleren aan om de kou en regen te trotseren. Maar als we onze honden uitlaten worden zij wel nat en koud. Daarom heeft Trixie ook een lijn ontworpen die extra bescherming biedt voor je huisdier. Zo is er bijvoorbeeld de winterjas. Deze biedt extra wind- en waterbescherming voor je hond. Trixie staat bekend om de goede werkzaamheid en kwaliteit van zulke jassen. De jassen gaan lang mee en beschermen je hond uitstekend.

Andere honden-accessoires

Ook de poten van je hond moeten af en toe beschermd worden. Bijvoorbeeld tegen een steenachtige grond, asfalt, heet zand of te gladde ondervloeren. Maar ook weer in de winter, poten moeten dan beschermd worden tegen koude ondergronden of zout en gruis. Trixie heeft hondenschoenen ontworpen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de bescherming van de poot. Daarom kunnen ze ook ingezet worden wanneer je hond last heeft van een wond. De schoen biedt dan bescherming tegen besmettingen. Helaas heeft zelfs de zomer ook nadelen voor honden. Soms is het zo warm dat de dieren niet goed kunnen afkoelen. Trixie heeft zowel een gewoon zwembadje als een koelmat. Deze koelmat wordt geactiveerd door lichaamsdruk. Zodra je hond er op gaat liggen, zal de mat verkoeling geven aan je hond.

Trixie heeft dus meer dan genoeg ideale oplossingen voor extreme weersituaties waar je hond last van kan hebben. Maar daar houdt het nog niet op. Ze verkopen nog veel meer accessoires en ook voor katten, vogels en andere dieren heeft Trixie meer dan genoeg in huis!