In dit artikel nemen we je mee in een aantal leuke dingen die je kan doen of kopen met/voor je vrienden, vriendinnen of familie! WE hebben een aantal leuke dingen op een rijtje gezet, van dingen doen tot dingen die je kan kopen (voor elkaar).

‘Op vakantie gaan’

Echt reizen is op dit moment niet mogelijk, maar dat betekent niet dat je nieuwe ervaringen moet missen. Kies een land voor het weekend en omarm de cultuur. Zoek traditionele gerechten die je thuis kunt maken, bekijk films die in het land spelen of organiseer een wedstrijd om erachter te komen wie het moeilijkste feitje of de meest interessante traditie kan vinden. Je kan in verschillende webshops allerlei lekkere gerechten bestellen of accessoires uit een land bestellen waardoor je een leuke sfeer kan creëren in je huis.

Organiseer een bakcompetitie.

Haal de opbeurende kracht van de bakken in huis door je eigen competitie te organiseren. Kies een recept en stel voor elk huishouden een tijd in om te bakken. Blijf op de hoogte van hoe iedereen opschiet door live met elkaar te streamen, of deel de resultaten daarna en laat de jury beginnen. En als klap op de vuurpijl heb je een vers gebakken traktatie om van te genieten. Dit is voor iedereen een win-win situatie en je hebt hierdoor lol (saboteer af en toe iets bij je concurrentie) en je kan ook nog is heerlijk eten.

Los het mysterie op

Als je je hersenen op de proef wilt stellen, is het voltooien van een moordmysterie de perfecte manier om een ​​onderzoekend element toe te voegen aan je sociale contacten op afstand. Elke speler krijgt een personage toegewezen, met een informatieblad over zijn achtergrond, wanneer er plotseling een moord plaatsvindt! Werk samen om aanwijzingen te vinden en te ontdekken wie de moordenaar is. Red Herring Games bieden een brede selectie van virtuele moordmysteries om doorheen te werken. Dus waar wacht je op? Het spel is aan de gang!

Ga met z’n allen gamen

Je kan natuurlijk op ontzettend veel manieren gamen. Denk bijvoorbeeld aan gamen via de WII (lekker in beweging!) of je kan ook gamen via je PC. Als je dit met vrienden gaat doen kan je met meer PC’s een Lan party organiseren. Wil je voor jezelf een PC die bij jou past? Laat dan je game pc samenstellen online! Hierdoor heb je precies wat jij wilt.