Nu er weer strengere maatregelen zijn genomen is het misschien leuk om eens na te denken wat je zou willen veranderen aan je huis. Ben je overal tevreden mee of mogen er sommige dingen net even een tikkeltjes anders? Want hoe je het ook went of keert. We zullen met zijn allen veel meer thuis zijn de aankomende tijd. Dat houdt in dat we ook vaker en meer tegen dingen aankijken dan normaal gesproken als we de hele dag op pad zijn. Ben je binnenshuis helemaal tevreden? Denk dan ook eens aan de buitenboel. Misschien een nieuw plantje of een nieuwe boom?

Helemaal mooi!

Uiteraard heb ik dit principe zelf ook toegepast. Voor binnen ben ik redelijk tevreden en hoeft er niet zoveel te worden aangepast. Buiten is een ander verhaal. Helemaal nu de herfst zijn intrede een beetje lijkt te hebben gedaan, ziet het er soms toch wat somberder uit dan ik zou willen. Daarom heb ik besloten om dit aan te pakken. Te beginnen bij de poort. Ik moet eerlijk toegeven dat die op dit moment bijna uit elkaar valt van ellende. Natuurlijk niet leuk om toe te geven maar het is nu eenmaal zo. Op dit moment denk ik erover om het echt goed aan te pakken. Daarom ben ik online wat onderzoek gaan doen en kwam op een site terecht waar ik een hele mooi hardhouten poortdeur  tegen kwam. Sindsdien ben ik me echt aan het voorstellen hoe het er straks uit gaat zien en snap ik niet waarom ik niet veel eerder de stap heb genomen om de deur te gaan vervangen. Omdat mijn vorige poort niet van hardhout was, ben ik blij dat ik er deze keer wel voor heb gekozen. Hij gaat namelijk op deze manier langer mee. Zeker als je hem een goede behandeling geeft.

What else?

Zijn er nog meer dingen die ik ga doen? Ja, die zijn er zeker. Ik heb zelfs een heel lijstje. Zo zou ik ook wel graag een nieuwe schutting willen. Toch moet er ook een beetje gekeken worden naar de bankrekening helaas. Maar ja, alles op zijn tijd. Het komt er vanzelf wel maar niet alles in een keer. Dan blijf je tenminste ook nog wat te wensen overhouden. Zijn er dingen die jij op je lijstje hebt staan? Zijn dat dan grote dingen of kleine dingen? En bevinden die zich dan binnen of buiten? Hoe dan ook, succes ermee de komende tijd!