Met zo veel mensen weg, tja, dat wordt een touringcar huren. Je past nou eenmaal niet allemaal niet met 50 man in één auto, en om allemaal maar te gaan rijden, dat is toch zonde van de brandstof. Als je gezellig een reis wil maken dan is het toch ook veel leuker en goedkoper om samen met een voertuig te reizen? Dat kan prima.

Dus je wilt graag samen wat doen?

Of je nou een dagje uit gaat of een weekje op vakantie wilt, dat is toch veel gezelliger om samen te doen? Je kan met je gezin op reis gaan, maar het is nog veel leuker als je vrienden mee gaan. We zijn altijd zo druk bezig met ons eigen gezinsleven dat we vergeten dat het allemaal niet alleen hoeft. Jouw vrienden en familie zitten vast ook na te denken over de vakantie, dus waarom zouden jullie dat allemaal apart doen als het veel leuker is om dit samen te doen. Wanneer is de laatste keer dat je met een groep wat leuks hebt gedaan? Of heb je dat überhaupt ooit wel eens gedaan? Want de mogelijkheid is er zat.

Samen ben je goedkoper uit

Het is niet alleen gezelliger om samen een dagje uit te gaan of een vakantie te plannen, je kan zo ook nog eens goedkoper uit zijn. Niet alleen met het vervoer, maar ook met de bestemming. Als je nou allemaal een weekendje weg gaat met de auto, dan ben je veel meer geld kwijt dan als je met z’n allen een busje huurt en de kosten samen deelt. Een leuke cd in de radio en het is ook nog eens gezellig, misschien een beetje cliché, maar wat is daar mis mee?

Verbondenheid zijn we kwijt

Het leven is tegenwoordig zo druk, we zijn altijd maar bezig, dag in dag uit, en zo verliezen we wel eens het contact met vrienden en familie. Het is niet alleen een goede manier om geld te besparen en toch eventjes er tussenuit te kunnen gaan. Het is ook nog eens een manier om weer met elkaar in contact te komen en ons meer bezig te houden met anderen. Dus waarom zou je het niet samen doen? Bel je vrienden op, mail je familie, sms je buren, ga er samen op uit. Het leven is te kort voor uitstelgedrag, en je vrienden zullen het vast en zeker een leuk idee vinden.