We houden allemaal zo nu en dan wel eens van een feestje. En soms hebben we nou eenmaal een hele goede reden om eens een goed feestje te geven. En we geven je daar groot gelijk voor! Om je een beetje op weg te helpen, hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet die je wellicht zullen helpen.

Uitnodigingen

Het begint natuurlijk allemaal bij de uitnodigingen. Je kunt dit natuurlijk nog op de ouderwetse manier aanpakken door iedereen een persoonlijk kaartje te sturen, maar zo duurt het maken van een gastenlijst wel erg lang. Wat je tegenwoordig vaak ziet is het aanmaken van een Facebookpagina. Wel loop je hier mee het risico dat mensen het niet zien die geen gebruik meer maken van hun Facebook of zelfs vrienden die het helemaal niet hebben. De makkelijkste manier is eigenlijk gewoon een WhatsApp groep aan te maken en iedereen daarin te gooien. Iedereen heeft WhatsApp en door een groep chat kan je zo iedereen op de hoogte stellen. Ook kan je hierdoor snel aanpassingen of veranderingen van het schema doorsturen.

Budget

Wat altijd belangrijk is bij het geven van een feestje of een evenement, is hoeveel geld je wil gaan uitgeven. En niet alleen hoeveel je wil uitgeven, maar ook hoeveel je kan uitgeven. Nadat je weet hoeveel mensen je hebt uitgenodigd, kan je dus ook een realistische schatting gaan maken hoeveel drankjes, hapjes en andere attributen je nodig gaat hebben. Ga bij jezelf na hoeveel de mensen die je hebt uitgenodigd ongeveer drinken. Wil je voor low budget gaan? Bedenk dan dat je geen sterke drank in huis moet gaan halen. Koop dan vooral wijn, bier en fris en hou de aanbiedingen in de gaten. Dit kan je nooit te vroeg doen, want aanbiedingen schelen zeker een hoop.

Cocktailbar op locatie

Als laatste tip willen we je graag op de hoogte brengen van Cocktailbar op locatie. Zij zorgen voor een mobiele cocktailbar voor jouw huisfeestje. Ze hebben voor verschillende gelegenheden toepasselijke cocktailbars. Als je ervoor hebt gekozen om aan jouw feestje een thema te koppelen, kan dat! Overleg met Cocktailbar op locatie over jouw thema en wie weet maakt deze samenwerking jouw feestje wel helemaal compleet. Zo kan je ervoor kiezen om alcoholische cocktails te nemen, maar natuurlijk ook non alcoholische cocktails. Perfect voor degene die de bob moet zijn op jouw feestje, maar liever natuurlijk niet….

Succes met het organiseren!