Het wordt steeds kouder en afgelopen weekend heeft het op een aantal plekken zelfs al gesneeuwd. Nog maar een week en dan is het eindelijk kerst. Hoewel ik hier al enorm lang naar uitkijk, heb ik me er nog steeds niet toe kunnen zetten om kerstcadeaus te kopen. Inmiddels is het nog maar kort dag en heb ik eigenlijk geen tijd meer nog naar de winkels te gaan om te zoeken naar het perfecte cadeau. Daarom heb ik besloten dit jaar online mijn cadeaus aan te schaffen. In deze blog lees je over mijn favoriete webwinkels om voor cadeaus te shoppen. Ben jij dus ook een uitsteller die nog snel online wat aankopen moet doen? Lees dan snel verder!

Winkels die alles hebben

De webshops die ik vaak het eerst bezoek als ik op zoek ben naar presentjes, zijn hele grote winkels zoals Zalando, Asos of Bol.com. Deze hebben een enorme hoeveelheid aan spullen en er is vaak voor ieder wat wils. Een winkel zoals Asos verkoopt tegenwoordig leuke spulletjes zoals kookboeken, spelletjes en decoratie voor in je huis. Je kan op deze webshops dus lekker browsen tot je het perfecte cadeau gevonden hebt. Het voordeel van deze webshops, de enorme hoeveelheid aan spullen, is tegelijkertijd ook een nadeel. Als je nog totaal geen idee hebt waar je naar op zoek bent, zijn deze sites waarschijnlijk niet de beste opties. Als je alle producten af wilt gaan, dan ben je met Pasen waarschijnlijk nog niet klaar. Kijk dus vooral op dit soort sites als je op een gerichte zoektocht bent, of als je je heel erg verveelt en niks beters te doen hebt.

Boetiekjes

Een optie die wél werkt als je niet weet waar je naar op zoek bent, is het kijken in wat kleinere winkeltjes en boetiekjes. Door het beperkte (wat niet wil zeggen minder leuke) assortiment, kun je echt alle producten en opties bekijken. Een voorbeeld hiervan is toen ik vorige kerst voor een jas voor mijn zus zocht. Dit lijkt een gerichte zoektocht, maar als je op Zalando zoekt naar jassen krijg je alsnog meer dan 1000 opties. Ik kwam terecht op Jassenboutique.nl en vond hier binnen een half uurtje een prachtige faux fur jas. Heb je dus geen tijd en zin om 50+ pagina’s aan kleding of accessoires af te gaan, kijk dan vooral op de webshops van boetiekjes. Zelfs op facebook zijn er enorm veel schattige winkeltjes te vinden!