Veilig klussen met een steiger van SteigerCentrum.nl: in ons assortiment vindt u rolsteigers en kamersteigers, maar ook andere producten zoals aanhangers, accessoires, trappen en ladders. Al onze producten voldoen aan de strenge EN 1004- en NEN 2484-normen en zijn daarmee veilig te gebruiken voor particulier en zakelijk gebruik.

Ons aanbod steigers en onderdelen

Het assortiment van SteigerCentrum.nl is het grootste in Nederland en België op het gebied van steigers en onderdelen. Via onze webshop koopt u eenvoudig, snel en goedkoop nieuwe rolsteigers, kamersteigers, ladders, steigeraanhangers, trappen en divers steigermateriaal.

De steigers in ons assortiment voldoen aan de strenge Nederlandse wettelijke eisen en zijn daarom geschikt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bekijk bijvoorbeeld de categorie Rolsteiger Particulier voor semi-professioneel gebruik of Rolsteiger Compleet voor professioneel gebruik. Een van de meest verkochte steigers is de Rolsteiger Euro.

Tips voor het kopen van een steiger

Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de juiste steiger te vinden. Met behulp van deze tips maken wij het u gemakkelijker:

Maak gebruik van onze keuzehulp om in vier stappen ons assortiment te filteren. U vindt de tool bovenaan deze pagina. ( link: https://www.steigercentrum.nl )
Bereken welke werkhoogte u minimaal nodig heeft. De werkhoogte en de platformhoogte worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn twee verschillende begrippen.
Koop een steiger waar u losse onderdelen voor kunt bestellen. Handig voor als u de steiger later uit wilt breiden of een onderdeel wilt vervangen.

Klantenservice

Bij SteigerCentrum.nl vinden wij de klantervaring heel belangrijk. Wij bieden u dan ook altijd een retourtermijn van 100 dagen. U kunt uw bestelde artikelen binnen 100 kalenderdagen naar ons terugsturen, zonder dat u daarvoor een reden opgeeft.
Ook bieden wij u gratis instructievideo’s en handleidingen aan om uw steiger eenvoudig zelf op te bouwen.