Als mooie volle vrouw loop je altijd tegen een heel vervelend probleem op. Al die mooie lingeriezaken hebben gewoon niet jouw maat. De omvang gaat met geluk tot 95 cm omtrek. Met borsten boven de cup D hoef je ook al niet te kijken bij die winkels. Hoe frustrerend dit ook mag zijn, wij willen onze partner ook wel eens verrassen met een heel sexy setje! Toch?

 

 

Mijn oplossing

Na jarenlang mijn veel te grote borsten in veel te kleine bh’s te hebben gepropt was ik het helemaal zat. Iedere avond stonden de striemen in mijn rug en onder mijn borsten was het vuurrood. Mijn vriend verklaarde mij dan ook iedere keer voor gek dat ik die rot dingen nog steeds aan trok. Hij dacht met mij mee en ging op zoek op internet voor mij. Een wereld ging open! Voor grote maten bh’s zijn er namelijk gewoon webshops. Hoe stom ook dat ik daar nooit over na had gedacht.
Eerlijk gezegd ging bij de woorden van grote maten bh’s gelijk een beeld spoken in mijn hoofd van oma bh’s. Van die huidkleurige zonder voorgevormde cups. Got it wrong! Eerlijk gezegd vind ik de lingerie online nog veel mooier dan de standaard lingeriewinkels. Op internet vind je tenminste bh’s voor volwassenen. Zeer netjes afgewerkt met kant of suèdelook. En de prijzen zijn ook om van te lachen.

 

 

Gun jezelf de juiste houder

Dat waren letterlijk de woorden van mijn vriend. Ik moest mijzelf een goede bh gunnen. Niet éen maar gewoon gelijk 7. Mijn vriend stond erop om de bh’s op zijn rekening te nemen. Hij heeft mij 2 jaar zien rommelen met die veel te kleine bh’s. Hij was allang blij dat ik mijzelf niet iedere dag meer ging pijnigen.
Het klinkt heel erg gek wat ik nu ga zeggen maar ik lijk slanker met een grotere bh aan. Mijn vetrolletjes worden namelijk niet meer op elkaar gedrukt. Met de nieuwe bh’s sluit alles veel beter aan. Daarnaast heb ik in de avonden geen vervelende striemen meer, heb ik minder last van mijn nek door betere ondersteuning en vind mijn vriend mijn lingerie nog mooier dan die van de lingeriewinkels. Wat wil een mens nog meer? Gooi die rot dingen die veel zeer doen gewoon lekker in de prullenbak en kom nooit meer bij die lingeriewinkels. Het is nu tijd geworden dat jij ook een fijne bh mag dragen!  Just do it, girls!