Hillhout

Het tuinhout van Hillhout is niet meer weg te denken uit Nederland. Menig tuin heeft iets van Hillhout. Een schutting, een zandbak, tafel, ga maar door… Zo’n vijftig jaar gestart met het leveren van tuinhekken. Van hout natuurlijk. Daar draait alles om bij Hillhout, het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tuinproducten van hout. Van hoge kwaliteit, met oog voor design en vooruitstrevend in nieuwe toepassingen.

Die hekken zijn er natuurlijk ook nog steeds. Op Hillhouttuinhout.nl vind je alles wat je nodig kan hebben van Hillhout. Steeds meer mensen willen graag zoveel mogelijk buiten zijn, ongeacht het seizoen, en daar helpt Hillhouttuinhout.nl graag bij. Of je tuin nou groot of klein is, dat maakt ze niks uit. Plaats bijvoorbeeld een fraaie overkapping zodat je ’s avonds langer buiten kan blijven, op de eerste lentedag al van je tuin kunt genieten, net als de laatste frisse, maar zonnige herfstdagen.

Tuinkasten

Voorkom dat je bij een verfrissend zomerbuitje direct naar binnen moet vluchten. Bekijk ook eens de handige tuinkasten, al je tuinspullen netjes opgeborgen. De sierlijke bloembakken om te vullen met je favoriete planten. De romantische tuinhuisjes waarmee je een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Met de hele familie aan de handige picknicktafel, de kleintjes in de zandbak. Of aan hun eigen picknicktafel op maat. Spelen kunnen ze in de speelhuisjes, met glijbaan bijvoorbeeld. Plant je favoriete rozen of andere klimmers tegen de originele schuttingen. Gekenmerkt door hoogwaardig design.

Kwaliteit

Geheel gesloten of juist een open variant. Met Hillhout investeer je ook in kwaliteit. In kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu. Als je dat ook belangrijk vindt, net als Hillhout heb je je adresje voor tuinhout gevonden. Hillhout mag zich inmiddels een internationaal en trendsettend merk noemen, begonnen als eenmanszaak notabene. Hillhout hoort graag van de klanten of ze nog iets missen, wat ze nog zouden kunnen toevoegen aan het toch al ruime assortiment. Laat je inspireren door Hillhout en ga vervolgens zelf aan de slag. Want dat kan ook met het kwaliteitshout van Hillhout.

Doe inspiratie op voor bijvoorbeeld je tuinhuis, veranda en kies voor een geheel eigen ontwerp. Vervolgens kies je de houtsoort die bij je past, of dit nou vurenhout, grenenhout, hardhout of duurzaam Douglashout is, voor al deze soorten ben je bij Hillhout aan het goede adres! De uitstraling van de Hillhout Basic-, Design- en Elanschermen komt terug in de tuinhuizen, overkappingen en tuinaccessoires, zoals de bloembakken en tuinkasten. Zo past alles perfect bij elkaar. Combineer, creëer en accentueer met de unieke Hillhout tuinhout producten.