Gents is een nieuw pakkenmerk dat online van alles verkoopt. Maar dan bedoel ik ook écht van alles. Je kunt er terecht als je op zoek met naar een casual shirt, maar ook rokkostuums, smokings, trouwgewaden en truien zijn er te krijgen. In deze blog geef ik een shoutout naar dit fantastische merk, en leg uit waarom.

Shoutout naar Gents pakken

Mijn man was een hele tijd op zoek naar een goed zittend pak. Die van hem was door de jaren heen een beetje (vier maten, oeps) te klein geworden. Voor zijn nieuwe baan als hoofd salesmanager had hij wat anders nodig. Waar hij als simpele kantoorjongen begon, maakte hij nu promotie. Ik was zo trots op hem dat ik op zoek ging naar een pak waar hij nog jaren mee door kon. Toen kwam ik Gents tegen: geweldig!

Wat er zo goed is aan Gents

Gents is zo goed vanwege de grote mate aan diversiteit, de klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee de pakken geleverd worden. Het eerste pak die ik online spotte van Gents, was meteen degene die ik wilde bestellen. Hij was donkerblauw. Ik bestelde er een zwarte stropdas bij en bruine leren schoenen. Gents denkt overal aan; je kunt zien dat ze zich hebben verdiept in wat mensen écht willen. Hoewel ik helemaal geen verstand heb van pakken, hebben ze het mij toch makkelijk gemaakt. De maten van mijn man wist ik, dus dat was ook makkelijk bij Gents op de website in te vullen. Bestellen, en klaar.

De volgende dag in huis

De dag nadat ik het pak, de stropdas en de schoenen had besteld, was het al in huis! Het was erg spannend om aan mijn man te geven, dus eerst controleerde ik zelf of het er netjes uit zag. Ontzettend duur was het niet, en je weet tegenwoordig maar nooit wat je online bestelt. Ik pakte het uit, bekeek het pak en beeldde me in hoe Gents op mijn man zou staan. Het zag er geweldig uit in mijn hoofd.

Het was half vijf, een half uur voordat hij thuis zou komen. Ik deed het pak weer zorgvuldig in de doos – want ook deze was schitterend – en deed er een papiertje omheen. En een strik. Ik weet dat mijn man niet van tierelantijntjes houdt, maar ik vond het leuk om te doen en hij kan de moeite ook altijd wel waarderen. Toen hij thuis kwam en hij het pakket openmaakte, reageerde hij vol enthousiasme op het Gents pak. Hij paste het aan. Precies zoals ik dacht. Succes met je nieuwe baan, schat!