Een mistmachine als beveiliging voor uw huis is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch is een mistmachine een uitstekende oplossing als u uw huis effectief en efficiënt wil beveiligen tegen inbrekers en ander ongewenst bezoek. In mijn blog op Webwinkels-overzicht.nl vertel ik altijd over de meest interessante webshops. Een mistmachine koopt u gewoon online en installeert u helemaal zelf. Ik vertel er graag meer over.

Een mistmachine werkt als visuele barrière

Een mistmachine is een stukje beveiliging die u kunt toevoegen aan de beveiliging van uw huis of bedrijf. Waarschijnlijk heeft u deze al uitgerust met een beveiligingsysteem. Dat heeft u wel nodig, want u sluit de mistmachine aan op dit systeem. Het apparaat werkt eigenlijk als een visuele barrière, want op het moment dat een inbreker binnenkomt kan hij niks meer zien. De werking is vrij eenvoudig. Als het alarm afgaat spuit de mistmachine een gigantische hoeveelheid mist de ruimte in. Het zicht is minder dan 30 centimeter. De schrikreactie die de inbreker dan krijgt zorgt ervoor dat hij snel zal vluchten. Het grote voordeel is dat een alarm alleen zorgt voor een melding en niet voor een blokkade. Dat doet deze mist wel, want wat een inbreker niet ziet kan hij niet stelen.

De mist uit een mistmachine

Misschien dat u zich afvraagt waar de mist uit bestaat dat uit de mistmachine wordt gespoten. Dit is een normale substantie die is goedgekeurd door de Europese Unie. Het is gewoon een simpele waterdamp dat na 5 minuten weer gaat oplossen. Een bijkomend voordeel is dat de stoffen niet schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. U hoeft zich dus helemaal nergens zorgen over te maken. Iedereen kan de mist gewoon rustig inademen. Ook voedsel dat eventueel in de ruimte was kan prima nog gebruikt worden. U zult helemaal niets merken van het feit dat er mist in deze ruimte is gespoten, want al uw spullen blijven in dezelfde staat. Schoonmaken is niet nodig.

Gemakkelijk online kopen

Dit apparaat is compact en kan je dus eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Gezien het feit dat het maar een los apparaat is kunt u deze ook makkelijk verhuizen naar een ander huis of andere kamer. In tegenstelling tot een normaal beveiligingssysteem dat vaak gebonden is aan één locatie. Een innovatieve oplossing voor beveiligen, heb ik u al overtuigd?