De Canon 1300D is een uitstekende camera voor een persoon die wil toetreden in de fotocamera wereld. Het is namelijk een beginners camera. De Canon 1300D is een eenvoudig bedienbaar toestel er zijn weinig toetsen en knoppen op het toestel dit zorgt ervoor dat je het toestel relatief snel eigen bent. Mocht u nou al gevorderd zijn en wel al veel ervaring hebben dan heeft de Canon 1300D wel de kwaliteit waar u wellicht naar zoekt zeker rekening houdend met de prijs. Maar niet de benodigde functionaliteiten, zelf ben ik van mening dat een fototoestel een echte gadget is een ander woord voor mooi speelgoed. Zoon gadget mag de gebruiker wel uitdagen. Echter is dit direct de kracht van de Canon 1300D er zijn namelijk maar weinig toestellen die de kwaliteit bieden met ook nog dat stukje eenvoud wat Canon heeft aangebracht in dit toestel.

Meer grote voordelen van de Canon 1300D

Een groot voordeel van de Canon 1300D is dat het een zeer comfortabel gewicht heeft. Hij is dus makkelijk te vervoeren en ligt goed in de hand. Er is niets zo vervelend als dat u aan een wandeling moet beginnen en dat u scheef loopt omdat de camera ook mee moet. Hier heeft u geen probleem mee als u een Canon 1300D aanschaft. Ook heeft u beschikking tot Wi-Fi met de Canon 1300D, dit maakt het eenvoudig om uw foto’s bijvoorbeeld op uw computer te zetten.

De Canon 1300D heeft een breed aanbod aan accessoires

Dit is geen gegeven voor iedere camera, de canon 1300D kan dit echter wel. Hij is dan ook zo ontworpen dat er van alles valt aan te vullen voor dit toestel. Dit zijn alle mogelijkheden voor de Canon 1300D

  • gps-ontvanger GP-E2
  • Speedlite 430EX lll-rt
  • Veel verschillende soorten lenzen

De functionaliteiten zullen kort besproken worden

gps-ontvanger GP-E2: Word gemonteerd op de flitsschoen van compatibele EOS-camera’s en regristeerd van elke foto wat de locatie was van fotograferen.

Speedlite 430EX lll-rt: Dit is een belichter die revolutionair is vanwege zijn veelzijdigheid snelheid en kracht. Door dat u kunt spelen met de belichting met deze speedlite kunt u creatief te werk gaan met foto’s. Juist voor de Canon 1300D is dit een goeie aanvulling. Zo heeft u meer opties hoe u uw foto’s wil schieten.

Wacht dus niet te lang en bekijk het aanbod een op www.cameranu.nl. Hier kunt u snel en effectief de camera kopen.