webwinkels-overzicht.nl

Je kunt echt niet zonder schoudertassen

Schoudertassen

Misschien vindt je partner het wat overdreven, maar je hebt nu eenmaal echt diverse schoudertassen nodig. Want geen twee gelegenheden zijn hetzelfde, dus hoe kan je dat dan van je schoudertassen verwachten? Schoudertassen zijn behalve mooi ook nog eens heel handig en praktisch. Want waar laat je partner zijn sleutels, mobiel en portemonnee? Juist. In jouw schoudertas. En daar mag natuurlijk best wel wat tegenover staan. Dus zorg je dat je altijd diverse schoudertassen op voorraad hebt. Je kunt dan precies die tas kiezen die bij de gelegenheid past. En ga je zonder je partner op stap? Dan kun je best toe met een wat kleiner model tas.

Schoudertassen voor diverse gelegenheden

Heb je een mooi feestje? Dan is het natuurlijk not done om met een enorme shopper aan je arm binnen te komen. Mensen denken nog dat je van plan bent om van alles mee te nemen (bloemen, decoraties en eten bijvoorbeeld). Nee, je hebt dan een fijne schoudertas nodig, die ook nog eens goed bij de rest van je outfit past. Maar ga je een dagje shoppen? Dan kun je niet zonder een ruime schoudertas waarin je je aankopen goed kunt meenemen. Je ziet het, ik noem zo al twee gelegenheden waarvoor je verschillende schoudertassen nodig hebt.

Twee schoudertassen tegelijk meenemen

Je ziet het zo vaak. Ouders van een pasgeboren kindje kopen (of krijgen) zo’n spuuglelijke luiertas. Want dat is praktisch. Maar wat nu als je zelf een luiertas creëert door een mooie schoudertas in te richten met een verschoonmatje, luiers, een speen en al het andere dat je nodig hebt voor je kind? Dat staat toch veel beter? Neem dan wel een aparte schoudertas mee voor je eigen spullen, zo hoef je je sleutels niet tussen de luiers en de slabbetjes uit te vissen. Twee schoudertassen tegelijk dragen kan prima. Je hebt immers twee schouders!

Schoudertassen voor werk of school

De tijd van de lelijke schooltassen is écht geweest. Het is ook niet meer nodig om met een lelijke tas over straat te gaan. Je kiest simpelweg voor een mooie schoudertas. Hierin kun je prima je boeken en je laptop meenemen. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je naar je werk gaat. Schoudertassen zijn ook dan een perfecte oplossing. Ze zijn stylish en ruim. Je stopt er gemakkelijk behalve je papieren, je laptop, je schrijfmap en je pennen ook je broodtrommeltje in. Zo kom je altijd goed verzorgd voor de dag.

Mobiele versie afsluiten