webwinkels-overzicht.nl

Betaalbare streetwear

Deens merk

In het noorden wonen niet alleen de Zweden en de Noren, maar vlak daaronder de Denen. Die we vooral kennen van de Vikingschepen en het campingelftal wat opeens Europees Voetbalkampioen werd, en dat is ons ook maar één keer gelukt. Zij deden het terwijl ze eigenlijk al allemaal zonder trainingskamp op vakantie waren.

Uit dat kleine landje, komt weer iets groots, namelijk een tijdloos streetwear kledingmerk: RVLT. Misschien raakten ze wel geïnspireerd door de prestaties van het Deense elftal want zij werden kampioen in 1992 en in 1995 begon RVLT met het maken van die nieuwe kledinglijn. Het waren Christian Katballe en Palle Bruun Rasmussen die in Aarhus, een stad in Denemarken, met het label begonnen. Met inspiratie uit de hedendaagse sport fashion, high fashion, grafisch design en kunst gingen ze aan de slag.

Streetwear basics

Het merk staat voor betaalbare streetwear die kwalitatief heel goed in elkaar steekt. Het is wel mannenwerk. Ze houden zich niet bezig met kleding voor dames. Alleen voor heren. Heel veel draagbare basics in goede kwaliteit. Het spreekt vanzelf dat de kleding er niet alleen super tof uitziet maar dat het ook allemaal gewoon lekker zit, dat het heel ontspannend draagt, en je er supercool in uitziet. Spijkerbroeken, met een comfortabel shirt, een heerlijke trui, of een met een capuchon, altijd fijn. De shirts zijn meestal effen, voorals je niet van al die drukke prints houdt, kan dit merk dan ook echt een verademing zijn. Zeker als jij het liefst altijd in sportkleding loopt, maar soms toch echt iets anders aan moet dan dat, is dit zeker een label om eens goed onder de loep te nemen.

RVLT

Kijk wat er voor jou inzit, en wat bij je past. RVLT zorgt voor de rest. Kleding van topkwaliteit met een aangename pasvorm en een geweldige uitstraling. Wil je weten wat de afkorting betekent? RVLT betekent niet anders dan Revolution. Dat was wat Christian en Palle Bruun voor ogen hadden, een kleine kleding revolutie net als destijds het nationale voetbalelftal zorgde voor opschudding en verwarring. Heel Europa stond destijds paf. Een jong merk dat nu al zo een status heeft. Niets dan lof voor wat RVLT Revolution in zo een korte tijd heeft neergezet.

Bekijk de RVLT shop en kies iets uit! De Deense mannen gingen je voor. Ondertussen rolt de bal lekker Europa in, tijd om ook jouw kledingkast te verrijken met een Revolutionair product helemaal gemaakt voor mannen.

Mobiele versie afsluiten