webwinkels-overzicht.nl

Een oplossing voor alle bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Ieder bedrijf produceert bedrijfsafval. In sommige gevallen gaat het maar om weinig afval, in andere gevallen om juist heel veel afval. Maar bedrijfsafval is gewoon onvermijdelijk. Want waar gewerkt wordt door mensen wordt altijd afval gemaakt. Het kan zijn dat je bedrijf over is gegaan op papierloos werken, maar dan heb je dus nog wel een stapel oud papier waar je U tegen zegt. Ook dat is bedrijfsafval. En denk voor de grap eens aan de inhoud van alle prullenbakken… Die worden heus niet uit zichzelf geleegd.

Een container huren voor bedrijfsafval

Waarschijnlijk kun je in jouw gemeente een abonnement regelen op het afhalen van bedrijfsafval. Gewoon door de reguliere inzamelaar in te schakelen. Maar wist je dat je dan in veruit de meeste gevallen veel te duur uit bent? En waar een bedrijf altijd teveel afval heeft, heeft het nooit teveel geld. Dus is het belangrijk dat je, ook voor het afhalen van bedrijfsafval, de juiste keuze maakt. Laat je gewoon eens informeren, vraag diverse offertes aan. En je zult zien dat je met bovenstaand bedrijf echt de beste keuze maakt. Het bedrijfsafval wordt opgehaald op de dagen dat het jou schikt, niet omdat jouw adres toevallig op de route ligt. Alleen dat is al een enorm voordeel!

Bedrijfsafval moet ook gescheiden worden ingeleverd

Wanneer het afval in jouw bedrijf vooral bestaat uit papier, dan is het van belang dat je een stevige papiercontainer bestelt. Als het ook nog eens gaat om bedrijfsgevoelig materiaal, dan is ook archiefvernietiging geen overbodige luxe. Maar ik kan me voorstellen dat je niet iedere maand een container vol hebt. Je kunt daarom ook incidenteel een container huren, precies voor dat soort afval waar je op dat moment van af wilt. Zo heb je altijd een opgeruimde werkplek en dat werkt zoveel fijner!

Maak een project van je bedrijfsafval

Wanneer je, bijvoorbeeld, een keer in de maand een grote opruiming houdt binnen je bedrijf, dan hoeft dat maar een paar uurtjes te duren. Zorg dat er een container voor bedrijfsafval klaar staat, je kunt dan in één keer door. Natuurlijk vraag je van je personeel om tussendoor ook verantwoordelijk met afval om te gaan, maar zo’n opruimmoment kan echt het verschil maken. Je kunt er voor kiezen om voor de ophaaldag van het afval standaard een uurtje met z’n allen te gaan opruimen. Zo is alle afval snel afgevoerd en kan iedereen weer door met z’n eigenlijke werk.

Mobiele versie afsluiten